EMI-absorbers gebruiken om interferentie te verminderen en de systeemprestaties te verbeteren


EMI-absorbers, ook wel onderdrukte behuizingen of afgeschermde behuizingen genoemd, zijn ontworpen om elektromagnetische interferentie (EMI) en radiofrequentie-interferentie (RFI) te verminderen. EMI-absorbers worden in een grote verscheidenheid aan industrieën gebruikt om EMI en RFI te verminderen in elektronische componenten, motoren, kabels, bedrading en andere apparaten die EMI- en RFI-interferentie kunnen uitstralen of hebben.

EMI-absorbers bestaan uit een niet-geleidend materiaal dat EMI- en RFI-frequenties absorbeert en voorkomt dat deze een apparaat of onderdeel binnendringen of verlaten. Het materiaal is meestal een schuim, dat vervolgens op een metalen schild wordt gelamineerd. De metalen afscherming is ontworpen om te voorkomen dat EMI- en RFI-signalen het systeem binnenkomen of verlaten. Door deze signalen te blokkeren, helpt de EMI-absorber interferentie te verminderen en de systeemprestaties te verbeteren.

Voordelen van EMI-absorbers

EMI-absorbers bieden een aantal voordelen:

  • Verminderde interferentie: EMI-absorbers helpen interferentie te verminderen door EMI- en RFI-signalen te blokkeren, wat resulteert in verbeterde systeemprestaties.
  • Verbeterde signaalintegriteit: Omdat EMI-absorbers ongewenste frequenties blokkeren, kunnen ze de signaalintegriteit verbeteren door signaalruis te verminderen.
  • Langere levensduur van componenten: Omdat EMI-absorbers interferentie helpen verminderen, kunnen ze de levensduur van elektronische componenten helpen verlengen en hun betrouwbaarheid vergroten.
  • Kostenbesparingen: Omdat EMI-absorbers interferentie helpen verminderen, kunnen ze de systeemkosten helpen verlagen door de systeemprestaties en betrouwbaarheid te verbeteren.

Conclusie

EMI-absorbers bieden vele voordelen, van verbeterde signaalintegriteit en een langere levensduur van componenten tot het verminderen van interferentie en kostenbesparingen. Door EMI-absorbers te gebruiken, kunnen organisaties EMI- en RFI-interferentie verminderen en de systeemprestaties verbeteren.

gerelateerde producten

Flexibel absorberend materiaal

Flexibel absorberend materiaal

Het flexibele absorberende materiaal is vakkundig ontworpen om ongewenst geluid en trillingen effectief te absorberen en te dempen. De unieke samenstelling combineert geavanceerde akoestische eigenschappen met superieure flexibiliteit, waardoor het zich naadloos kan aanpassen aan verschillende oppervlakken en vormen. Of u nu geluid wilt verminderen in auto-interieurs, industriële machines of woonruimten, dit materiaal is de perfecte keuze.

Lees verder "
flexibel absorberend materiaal

Flexibel absorberend materiaal

Flexibel absorberend materiaal is het product van de uitzetting van absorberende materialen. Het verscheen met de opkomst van elektrische energie en telecommunicatietechnologie, en het toepassingsgebied is extreem breed.
Flexibel absorberend materiaal Op het gebied van elektriciteit, informatietechnologie, auto's en andere ondersteunende gebieden is het belangrijkste dat flexibele absorberende materialen de belangrijkste grondstoffen zijn voor de productie van elektronische componenten, wat een verreikende vraag met zich meebrengt. In elektronische apparatuur heeft de hoogfrequente ruis die wordt gegenereerd door flat-panellijnen een onstabiele invloed op het systeem. Het beperkte printplaatgebied is breed en plat. Het is onmogelijk om een filter te installeren. Gebruik op dit moment flexibel absorberend materiaal om het gehele interferentieoppervlak te bedekken dat absorptiewarmteomzetting vormt.

Lees verder "

Recent nieuws

Contact informatie

Navraag