EMI-absorbers gebruiken om uw apparaten klaar te maken voor succes


De behoefte van een moderne wereld vereist steeds complexere apparaten die efficiënt presteren en minder storingsgevoelig zijn. De opkomst van het tijdperk van elektronische en elektrische apparaten is zodanig dat ze een vitaal onderdeel van de bedrijfsvoering en een onafscheidelijk onderdeel van ons leven zijn geworden. Terwijl de apparaten steeds geavanceerder worden op het gebied van technologie en prestaties, zijn de problemen met betrekking tot de elektromagnetische interferentie (EMI) -ruis ook blijven groeien.

Wat zijn EMI-absorbers?

EMI-absorbers zijn materialen die speciaal zijn ontworpen om elektromagnetische interferentie (EMI) ruis te absorberen. Hun doel is om ongewenste elektromagnetische reflecties of reflecties van andere elektrische componenten te verminderen en om verdwaalde communicatiesignalen te helpen beheersen. De prestaties van elektronische componenten kunnen worden verbeterd na installatie van geschikte EMI-absorbers.

Gebruik van EMI-absorbers

EMI-absorbers kunnen worden gebruikt om:

  • Verminder EMI-reflecties die de werking van het elektronische apparaat kunnen verstoren.
  • Signaalintegriteit verbeteren: EMI-absorbers zorgen voor een soepelere werking van elektronische apparaten en circuits. Door strooisignalen te absorberen, verbeteren deze absorbers de signaalintegriteit en verminderen ze elektromagnetische interferentie.
  • Zorg voor betrouwbare operaties: Door toekomstige EMI-ruis te voorkomen, zorgen deze absorbers ervoor dat elektronische apparaten te allen tijde betrouwbaar kunnen werken.

Soorten EMI-absorbers

De drie primaire typen EMI-absorbers zijn:

  • Poreuze absorbers: Deze absorbers kunnen nuttig zijn bij frequenties van 0,2 tot 80 GHz. Ze gebruiken materialen zoals siliconenrubber, geleidende polymeren of PTFE waarbij de elektromagnetische energie wordt omgezet in gedissipeerde warmte.
  • Metalen dempers: Deze op metamateriaal gebaseerde absorbers zijn perfect voor het frequentiebereik van 1 tot 40 GHz. Ze bieden een afscherming voor de componenten en absorberen de elektromagnetische straling.
  • T-type dempers: Deze absorbers zijn ontworpen om te presteren binnen de band van 10 tot 40 GHz. Hun structuur is gemaakt van twee lagen diëlektrisch materiaal en een metalen geleidende folie. Dit ontwerp veroorzaakt een splitsing in de elektromagnetische golf die vervolgens wordt verzwakt terwijl deze combineert.

EMI-absorbers gebruiken om uw apparaten klaar te maken voor succes

Door gebruik te maken van de kracht van EMI-absorbers kunt u zorgen voor een soepele werking van uw elektronische apparaten. Het is belangrijk om de juiste soort absorber te kiezen die geschikt is voor de werkfrequentieband van uw apparaat. Met behulp van deze absorbers heeft u de gemoedsrust dat uw apparaat klaar is voor succes.

Kortom, EMI-absorbers bieden een kosteneffectieve en betrouwbare manier om EMI-effecten te verminderen en de signaalintegriteit te vergroten. Om uw apparaten voor te bereiden op succes, selecteert u het juiste type absorber en installeert u deze correct.

gerelateerde producten

rfid-absorber

Elektromagnetische golfbreker

Elektromagnetische absorbers kunnen op veel gebieden worden gebruikt, zoals het testen van elektromagnetische compatibiliteit (EMC), bescherming van elektronische apparatuur, communicatieapparatuur, radar- en satellietcommunicatie en andere gebieden. Het kan producten helpen voldoen aan de vereisten van EMC-testen, het circuit beschermen tegen interferentie.

 

Lees verder "

EMI-onderdrukkingsplaat

EMI-onderdrukkingsplaat is een flexibel slagvast zachtmagnetisch materiaal gemaakt van magnetische materialen en harsen. Het is een product voor het onderdrukken van elektromagnetische ruis dat uitgestraalde magnetische geluiden kan onderdrukken die worden gegenereerd door elektronische apparatuur binnen een breed frequentiebereik.

Lees verder "

Recent nieuws

Contact informatie

Navraag